Viktig melding!

Områderegulering for Kvitfjell Alpinanlegg er vedtatt

 

Forslag til områderegulering for Kvitfjell Alpinlandsby ble behandlet av kommunestyret i møte 19. desember 2023, sak 098/23, med følgende vedtak: 

 

KOM - behandling:

Det ble bemerket at brev fra Tom Hagen vist til i pkt 3 i forslag til innstilling fra utvalg for plan og teknisk ikke er lagt til saken. 

Brevet er lagt til saken etter behandlingen i kommunestyret. 

Gunnar Kaus fremmet følgende endringsforslag: 

Punkt tre i innstillingen strykes. 

Erik Ellingsberg fremmet følgende endringsforslag: 

Reguleringsplan for Kvitfjell Alpinlandsby endres slik at det blir tatt bedre hensyn til Mælumselva. KBA2 og KBA3 skal bestå som LNF-områder eller reguleres til vegetasjonssoner eller friluftsformål. 

 

Votering: 

Endringsforslaget fra Ellingsberg falt med 22 mot 1 stemme. 

Pkt 1 og 2 i innstilling fra utvalg for plan og teknisk enstemmig vedtatt. Endringsforslaget fra Kaus falt med 16 mot 7 stemmer og dermed ble pkt 3 i forslag til innstilling vedtatt. 

 

KOM-098/23 Vedtak:

  • Reguleringsplan for Kvitfjell Alpinlandsby, planID 202102 vedtas med hjemmel i plan- og bygningsloven § 12-12, slik den framgår i vedlagte plankart og reguleringsbestemmelser.
  • Kommunedirektøren gis fullmakt til å korrigere/justere eventuelle bagatellmessige feil og mangler i plandokumentene. De deler av eldre reguleringsplaner som ligger innenfor planområdet oppheves. Øvrige deler av disse skal fortsatt gjelde.
  • UPT tar brevet, datert 05.12.2023, fra Tom Hagen til orientering. Kvitfjell eiendoms interesser forsøkes ivaretatt gjennom detaljreguleringsplanen.

 

Plandokumenter og saksprotokoll kan leses via denne linken: 

Plandokumenter

 

Reguleringsplanen kan påklages av en part eller annen med rettslig klageinteresse i saken. Klagen må være fremsatt innen 3 uker fra kunngjøringsdatoen, jf. forvaltningsloven § 28 og 29. Det er også adgang til å be om utsatt iverksetting av vedtak inntil klagefristen er ute, eller klagen er avgjort, jf. fvl. § 42. 

Klage på enkeltvedtak, anmodning om utsetting, krav om erstatning eller innløsing rettes Ringebu kommune. Krav om erstatning og krav om innløsning etter plan- og bygningsloven §§ 15-2 og 15-3 må være fremsatt senest 3 år etter at reguleringsplanen er kunngjort.